2010-02-21

Danny Boyle: Slumdog Millionaire (2008)


There's an idea but that isn't good enough. It reminds me of 'Usual Suspects' which was either a fine movie but it has it's moments anyway.
I know: it's only movie but I don't like it, like it, no I don't.
The things at the police station are childish and the end of the movie is a try for Bollywood but then, it ain't. Little children are good, older not so good. (But perhaps it is not their fault? The story just is uninteresting...)
Shame.

I WANT TO SAY THAT

Tässä leffassa on tietenkin oma ideansa, mutta se ei ihan riitä koko elokuvaksi, vaan juttu tuntuu jossakin määrin (eikä ihan vähänkään) pidennetyltä vitsiltä. Elokuva tuo hiukan mieleeni jopa 'Usual Suspects' -elokuvan, jolla silläkin oli hetkensä, vaikkei se kokonaisuutensa hyvä leffa ollutkaan.
No, kysehän on vain elokuvasta, ei ehkä ole tarkoitettukaan uskottavaksi hetkiä poliisiasemalla? Ne vain tuntuvat kovin lapsellisilta, keinotekoisilta ja päälleliimatuilta. Kunnon Bollywood-leffan tavoin loppu on silkkaa romantiikkaa, mutta sekään ei tässä jotenkin toimi, jos elokuvaa tarkastelee kokonaisuutena.
Slummilapset selviävät osistaan loistavasti, mutta vanhemmat ovat pelkkiä kliseitä ilman näyteltävää. (Se mitä todellisuus kertoi myöhemmin näiden pikkulasten elämänkäänteistä, tuo oman pöyristyttävän lisänsä tämän leffan karmaan...)
Sääli.

No comments: